Recreatie & Animatie

Welkom bij
Recrafun

Recrafun is een onderdeel van Redsupport. Waar we met Redsupport meer onderzoek doen naar de gastbeleving zorgen we juist met Recrafun dat die beleving er ook daadwerkelijk komt.

Wij zijn een aantal jaren geleden begonnen om de gastbeleving te controleren op campings en bij een aantal grote vakantieparken. Geweldig leuk om te doen maar we waren daar wel om de verbeter punten op te sporen. Vaak zijn het mooie locaties en vriendelijk personeel maar er gebeurde te weinig. Er wordt geen optimaal gebruik gemaakt van de locatie zelf of er was te weinig recreatie.

Al jaren actief met gastbeleving op campings en vakantieparken

Na jaren advies te geven over recreatie en animatie, hebben wij onze eigen organisatie skills aan het werk gezet. Wij hebben geweldige programma’s ontwikkeld die aanpasbaar zijn naar de locatie.

Natuurlijk blijven we onderzoek doen naar het verbeteren van de gastbeleving, maar met recrafun ernaast bieden wij ook een oplossing in de vorm van een recreatieprogramma.

Recreatieprogramma’s

Recrafun zorgt altijd voor een programma op maat. Vanzelfsprekend mooi gelayout en voorzien van uw eigen logo.

Het programma stemmen we af op uw wensen, de aanwezige doelgroepen en voorzieningen, en de drukte op uw bedrijf.

Voor wie werken wij

In Nederland zijn zo’n 3.300 campings, 2.200 hotels en 800 vakantieparken. Hoe zorg jij er dan voor dat je gasten graag bij jou terug willen komen. 
onderscheidend zijn is dan van groot belang. Zeker als je wilt dat ze bij jou terug komen. Met een creatief en verrassend recreatieteam kan je net dat stukje extra onderscheidend vermogen bieden.

Doelgroep
De grootste doelgroepen voor campings en parken zijn gezinnen met kinderen en senioren. Veel organisaties richten zich voornamelijk op de gezinnen met kinderen en weren met een recreatieprogramma gericht op de kinderen.  De populairste activiteiten zijn dan ook knutselen en sport & spel. Dat vinden wij niet heel gek als er puur gericht wordt op de kinderen. Natuurlijk is dit ook een belangrijke doelgroep, maar wij kijken graag verder. "Wat is de behoefte op jouw locatie" en daar passen wij ons programma op aan!

Branches

Een recreatieteam inzetten is allang niet meer uitsluitend voor een camping of vakantiepark. Hotels en attractieparken willen hun gasten ook een extra beleving geven. Om een klein voorbeeld te geven, denk dan aquajogging of ochtengym bij een hotel en smincken of een theater bij een attractiepark. 

Wij komen graag langs om te kijken wat passend is op jou locatie!
Image
Image

Wil jij aan de gang als recreatiemedewerker?

Wil jij een leuke baan in het recreatiewerk op een camping of bij een hotel? Bij ons kan je namelijk terecht voor het leukste vakantie baantje die er is. Ben jij enthousiast, creatief en sportief?  Meld je dan nu aan!

 
 

Contact ons

de Morinel 236

8251 JC Dronten

0321 - 849 775

info@redsupport.nl

 

 

Search